SPOR Haber Girişi : 09 Kasım 2020 14:58

TARAFTARDAN TEPKİ

TARAFTARDAN TEPKİ
Süper ligin 8. Haftasında Göztepe ile 1-1 berabere kalan Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da taraftarlar çileden çıktı. Oynanan kötü futboldan dolayı futbolculara tepki gösteren taraftarlar Teknik Direktör Mehmet Özdilek’ide istifaya davet etti. İkinci yar

Süper ligin 8. Haftasında Göztepe ile 1-1 berabere kalan Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da taraftarlar çileden çıktı. Oynanan kötü futboldan dolayı futbolculara tepki gösteren taraftarlar Teknik Direktör Mehmet Özdilek’ide istifaya davet etti. İkinci yarıda oynanan futbol ilk yarıya göre daha iyi olsa da değişen bir şeyin olmadığını ifade eden taraftarlar, ‘her hafta aynı senaryo’ diyerek tepkilerini dile getirdiler.

SADECE FARNOLL’MÜ?
Son haftada yediği hatalı gollerle eleştiri oklarını üzerine çeken Farnoll için taraftarlar ikiye bölündü. Bazı taraftarlar kaleci Farnoll ve birkaç futbolcuyu eleştirirken, belirli bir kısım ise birkaç futbolcu haricinde takımın süper lig kadrosu olmadığını savundu. Adem Derdiyok isimli bir taraftar, ‘ Çoğu taraftar kaleci Farnoll’ü eleştiriyor. Fakat bu takımda bir İbrahim Akdağ gerçeği var. Osman Çelik gibi bir oyuncumuz var. Nerede görev veriliyor ise her bölgede kendisini parçalıyor. Osman Çelik’in asıl mevkisi zaten orta saha ve neden kafasına göre takılan İbrahim Akdağ’a bu kadar tolerans tanınıyor. Bu formayı haketmiyor. Netice itibari ile bu takımda sadece kaleci Farnoll’ü suçlamak akıl işi değil. Takım oyunu yok. Mehmet Hoca gitse de değişen bir şey olmayacak. Çünkü takım zayıf ve gelen hocada aynı sıkıntıları yaşayacaktır diye düşünüyorum.’ Dedi.

İHTAR VE CEZA
Fatih Karagümrük maçının ardından PFDK ya sevk edilen Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve Başkan Hüseyin Üneş için kararlar çıktı. Açıklanan kararlarda, ‘Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübünün, 30.10.2020 tarihinde oynanan Fatih Karagümrük – Büyükşehir Belediye Erzurumspor Süper Lig müsabakasında, Covid-19 PCR test sonuçlarının müsabaka organizasyon toplantısından önce TFF Sağlık Tedbirleri Kontrolörü’ne teslim edilmemesinden dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar cezası ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü başkanı Hüseyin Üneş’in, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle FDT’nin 36/1-b. maddesi uyarınca ve FDT’nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle 15 gün hak mahrumiyeti ve 17.850.-TL para cezası ile cezalandırılmasına, karar verilmiştir.’ Denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.